Välkomna in i vårt vardagsrum

Inlägget innehåller köplänkar.

Först måste jag bara tacka er för era krya på dig meddelande – ni är fantastiska. Är en vissen kisse idag med feber, värk och lite lätt illamående. Värsta kräkis är över hoppas jag. Nog om mitt deppiga sjuktillstånd. Nu till något roligare.

Varmt välkomna in i vårt vardagsrum dit vår drömsoffa just flyttat in och plötsligt blir rummet helt perfekt. I våra ögon.

Vi
Vi såg soffan på Antikmässan och efter det kunde vi liksom inte släppa den. Var inte den allt vi drömt om?1 Vi ringde dagen efter och frågade om den var såld, vilket den inte var. Ett tecken?! Jag valde att tolka det så. Vi prutade ner den från 36.000 till 34.000 inkl hemleverans och när de väl var här blev de förtjusta i vår PK91 Fritz Hansen pall som vi inte riktigt använder och ofta tycker är i vägen. De ville köpa den för 15000 vilket de fick så vår älskling för 19.000kr. Mycket pengar för en möbel men ändå inte, en ny kostar ca 50 plus klädsel. Ett kap tycker vi som förhöjde hela känslan i rummet. HURRA!
Nu blev det lite bildbonanza från vardagsrummet men jag vet ju att många av er gillar inredning så jag hoppas att ni gillar att jag delar med mig av det här. Den gröna soffan är Norell, bordet från Nordiska Galleriet, mattan är Kasthall, stolarna har jag fått av min mamma och de är anika som vi klätt om. Vasen i fönstret är från Svenskt Tenn, lika så det svarta barskåpet och de gröna kuddarna.

KRAM på er!

Inlägget innehåller köplänkar.

 1. Jättefint. Tycker den ärtgröna soffan är superfin. Hemtrevligt!

 2. Snygg och klassisk med sting! A sofa right up my alley!
  Kram
  Karin

 3. Laila skriver:

  Vilket fynd det blev! Soffan är kanonfin och så fint den passar ihop med allting annat, andra soffan, bordet, lampskärmen osv. Verkligen fint! En fråga – är er gröna soffa i sammet? Jag är så sugen på en sammetssoffa, men orolig att den inte håller lika bra som en vanlig tygsoffa…? Skönt att du mår bättre igen, så hoppas det sista också går över fort:-) //Laila

  1. Laila, vår är i tyg men vi har tidigare haft en sammetssoffa i lila och tyvärr upplevde jag det var mycket svårare att få bort fläckar på den än på en i tyg.

 4. Monica skriver:

  Var tvungen kika in en gång till. Skitsnyggt
  Kul att du delar med dig av ditt hem.
  Toppen fint!!!!

 5. Lotta skriver:

  Krya på dig!
  Härligt och se ett personligt inrett hem till skillnad
  från alla gråa blaskiga trista hem i bloggar o tidningar.
  Heja dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..