ANNONS

Välkomna in i vårt vardagsrum

/

Inlägget innehåller köplänkar.

Först måste jag bara tacka er för era krya på dig meddelande – ni är fantastiska. Är en vissen kisse idag med feber, värk och lite lätt illamående. Värsta kräkis är över hoppas jag. Nog om mitt deppiga sjuktillstånd. Nu till något roligare.

Varmt välkomna in i vårt vardagsrum dit vår drömsoffa just flyttat in och plötsligt blir rummet helt perfekt. I våra ögon.

Vi
Vi såg soffan på Antikmässan och efter det kunde vi liksom inte släppa den. Var inte den allt vi drömt om?1 Vi ringde dagen efter och frågade om den var såld, vilket den inte var. Ett tecken?! Jag valde att tolka det så. Vi prutade ner den från 36.000 till 34.000 inkl hemleverans och när de väl var här blev de förtjusta i vår PK91 Fritz Hansen pall som vi inte riktigt använder och ofta tycker är i vägen. De ville köpa den för 15000 vilket de fick så vår älskling för 19.000kr. Mycket pengar för en möbel men ändå inte, en ny kostar ca 50 plus klädsel. Ett kap tycker vi som förhöjde hela känslan i rummet. HURRA!
Nu blev det lite bildbonanza från vardagsrummet men jag vet ju att många av er gillar inredning så jag hoppas att ni gillar att jag delar med mig av det här. Den gröna soffan är Norell, bordet från Nordiska Galleriet, mattan är Kasthall, stolarna har jag fått av min mamma och de är anika som vi klätt om. Vasen i fönstret är från Svenskt Tenn, lika så det svarta barskåpet och de gröna kuddarna.

KRAM på er!

Inlägget innehåller köplänkar.

36
119

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00