ANNONS

Hemmagjord Pad Thai

/

Tjoho, vilken FIN respons på mitt senaste inlägg från vårt vardagsrum. Ni är bara BÄST. God smak har ni också…haha!

I helgen lagade vi Pad Thai efter Jennys Matbloggs recept fast jag ändrade lite på såsen. Det blev verkligen jättegott och var både lättlagat och uppskattat av alla i familjen. Såna rätter älskar man ju, eller hur?

Idag mår jag verkligen SÅ mycket bättre, lite skakig men kräk och feberfri. Kan det finnas en 12 h kräksjuka, för den försvann nästan lika fort som den kom? Har bokat av alla möten ändå idag för att minimera smittorisken. Sitter hemma och jobbar i min underbara soffa 🙂

0
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00