Eataly och La Piazza

Eataly har precis slagit upp portarna i Stockholm på Biblioteksgatan i Urban Outfitters och Röda Kvarns gamla lokaler. Det är en italiensk saluhall med de bästa av delikatesser, restauranger och annat smått och gott. Johan hade bokat bord på La Piazza så vi tog våra två yngsta (som inte är så små längre) dit för mysig söndagslunch.


Mathilda ropade in en krämig tryffelpasta, Tom tog friterad bläckfisk med grönsaker, Johan en carpaccio och jag vitallo tonnato. Allt var supergott verkligen. Atmosfären inne på Eataly gör att det känns som man är utomlands, en internationell vibe. Perfekt att stoppa förbi efter en dag på stan, antingen för lite god mat, eller ta ett glas prosecco i någon av barerna.
Ny vecka, nya möjligheter. Idag har jag varit på ett möte hos Bonnier, tagit Max till doktorn för att kolla upp hans brutna revben och sitter nu framför datorn och jobbar. I veckan är det en hel del pressmöten, vanligt jobb, doktorbesök för Tom, träning, slutföra ett samarbete som ni ser på torsdag och annat smått och gott. Vad mer? Ska på en rolig sak på torsdag som Daisy Grace håller i, en kul privat middag på fredag och på lördag har Johans barndomsvän David Batra bjudit in oss till hans show vilket ska bli jättekul.

Ha en fortsatt fin vecka! KRAM

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..