När jag fick LILA hår

Alltså, nu mina vänner, ska ni få höra någonting kul eller kul och kul är det egentligen inte men en incident som liksom blev att bägaren rann över. Efter vår resa hem från alperna med en bruten armbåge, ett brutet revben, 9 timmar försening, ett missat flyg och saknat bagage så kom vi äntligen hem till Lidingö. Ett dygn senare än bestämt. Så efter att jag hämtat hem Sigge, fyllt på kylen, fixat med tvätt skulle jag hoppa in i duschen innan Mathildas viktiga utvecklingssamtal. Kvickt in och så tog jag ett shampoo där det stod: Color refresh, i tron att det var ett silvershampoo vilket jag snart skulle bli varse om att det INTE var. På med kläder och iväg. Men nere i köket skriker Mathilda: Mamma, vad har DU gjort?! Du är LILA i håret…

Och det var jag, som Dame Edna för er som kommer i håg. Som Babsan fast med lila hår. Katastrof. Jag hade av misstag tagit en färgbomb (fått i något bud) och eftersom den var lila precis som ett silvershampoo utgick jag från att så var fallet. Mitt hår var ganska torrt efter veckan i alperna och SÖG åt sig all färg. Satt som berget. Jag gör en instastory (som jag tyvärr glömde spara ner, för det är min absolut mest sedda film. Någonsin.) där jag hysteriskt ber om hjälp att min frisör Nattis på Creative Headz, att HON måste rädda mig. Nästa dag bokas jag in och Nattis är något skeptisk OM det verkligen kommer att gå att få ur färgen då den verkar sitta permanent. HJÄLP! Men efter 3 timmar med hennes expertis och Redken produkter lyckades Nattis få bort all färg. Min hjältinna. TACK.

Kolla på videon så får ni se hur det gick till 🙂

Ska visa er snart vilka produkter jag använder nu för att stärka och bygga upp mitt hår.

 

  1. Marika skriver:

    Jag förstår att du blev frustrerad, jag har själv haft känslan då jag en gång i ungdomen skulle tona håret i lite kastanjton och det blev nästan svart med en typ av lila i ….. panik! Jag lyckades dock få bort det värsta genom att hysteriskt tvätta håret ett antal gånger. Min man försökte trösta mig och sa att det var fint vilket inte hjälpte mig att gilla färgen bättre. Nu kan man skratta åt det. Tur du fick hjälp, det hade inte varit så roligt att gå runt som Dame Edna. ‍♀️

  2. Laila skriver:

    Men hjälp alltså, ditt hår är verkligen LILA!!! Tack för att det finns duktiga frisörer som kan rädda en. Fick själv en permanent en gång som gjorde att jag såg ut som en microfonboll (tänk fårskinnsskyddet man sätter över för att dämpa ljud). HEMSKT! Hade turban på universitetet dagen efter…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..