ANNONS

När jag fick LILA hår

/

Alltså, nu mina vänner, ska ni få höra någonting kul eller kul och kul är det egentligen inte men en incident som liksom blev att bägaren rann över. Efter vår resa hem från alperna med en bruten armbåge, ett brutet revben, 9 timmar försening, ett missat flyg och saknat bagage så kom vi äntligen hem till Lidingö. Ett dygn senare än bestämt. Så efter att jag hämtat hem Sigge, fyllt på kylen, fixat med tvätt skulle jag hoppa in i duschen innan Mathildas viktiga utvecklingssamtal. Kvickt in och så tog jag ett shampoo där det stod: Color refresh, i tron att det var ett silvershampoo vilket jag snart skulle bli varse om att det INTE var. På med kläder och iväg. Men nere i köket skriker Mathilda: Mamma, vad har DU gjort?! Du är LILA i håret…

Och det var jag, som Dame Edna för er som kommer i håg. Som Babsan fast med lila hår. Katastrof. Jag hade av misstag tagit en färgbomb (fått i något bud) och eftersom den var lila precis som ett silvershampoo utgick jag från att så var fallet. Mitt hår var ganska torrt efter veckan i alperna och SÖG åt sig all färg. Satt som berget. Jag gör en instastory (som jag tyvärr glömde spara ner, för det är min absolut mest sedda film. Någonsin.) där jag hysteriskt ber om hjälp att min frisör Nattis på Creative Headz, att HON måste rädda mig. Nästa dag bokas jag in och Nattis är något skeptisk OM det verkligen kommer att gå att få ur färgen då den verkar sitta permanent. HJÄLP! Men efter 3 timmar med hennes expertis och Redken produkter lyckades Nattis få bort all färg. Min hjältinna. TACK.

Kolla på videon så får ni se hur det gick till 🙂

Ska visa er snart vilka produkter jag använder nu för att stärka och bygga upp mitt hår.

4
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00