ANNONS

Vilken överraskning!

/

När de till synes billiga liljorna i matvaruaffären blommar ut och är ståtligast av alla, vilken underbar överraskning! Visst blir man glad då?!
Började morgonen på en VIP frukost som Synsam höll i tillsammans med designduon Bernadotte Kylberg, då deras samarbete lanseras idag. Mer om det inom kort. Nu har jag en del jobb hemma och sedan stänger skolan redan 13 så då måste jag hämta hem Tomson. Ikväll vankas träning för mig del och sedan till middag önskade barnen fläskpannkaka med lingon, vilket passar bra då vi hade massor av ägg och bacon hemma. Lite osäker på om jag lagat det någon gång, men det kan väl inte vara så svårt tänker jag.

Ha en fin måndag! KRAM

2
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00