ANNONS

Lyxig tisdagsmiddag

/

Vi hade mamma på middag förra veckan och bjöd henne på röding i  vinsås med vitsparris och sedan toppade jag rätten med lite hummer. De sålde nämligen en hel hummer för 99 kr/styck vilket var ett bra pris för att lyxa till det en tisdag.
Började ju en juice detox imorse men redan vid 16.oo tiden idag var jag typ tvungen att avbryta den. Jag har ju gjort den här flera gånger förut och klarat det även om det inte är det godaste jag vet men den här gången, vetefan vad som hände för jag typ började nästan klökas av bara tanken på att ta en grön juice….Det är vad jag kallar karaktär. Haha. Inte ens ETT dygn.

Nu försöker jag sälja in alla morgondagens juicer till min man då jag redan har betalt allt och det känns lite surt om ingen dricker upp dem. En sak är klar i alla fall, det blir inte jag….hehe!

Kram på er!

2
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00