Lyxig tisdagsmiddag

Vi hade mamma på middag förra veckan och bjöd henne på röding i  vinsås med vitsparris och sedan toppade jag rätten med lite hummer. De sålde nämligen en hel hummer för 99 kr/styck vilket var ett bra pris för att lyxa till det en tisdag.
Började ju en juice detox imorse men redan vid 16.oo tiden idag var jag typ tvungen att avbryta den. Jag har ju gjort den här flera gånger förut och klarat det även om det inte är det godaste jag vet men den här gången, vetefan vad som hände för jag typ började nästan klökas av bara tanken på att ta en grön juice….Det är vad jag kallar karaktär. Haha. Inte ens ETT dygn.

Nu försöker jag sälja in alla morgondagens juicer till min man då jag redan har betalt allt och det känns lite surt om ingen dricker upp dem. En sak är klar i alla fall, det blir inte jag….hehe!

Kram på er!

 

  1. Så kan det gå! 🙂 Så härlig du är som erkänner det. Tycker du ser super fräsch ut ändå. Kram Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..