Foodgasm!

Nu MÅSTE jag visa er vad vi åt till lunch igår, för herregud så gott det var. En ceasar- macka deluxe. Hittade receptet i COOPs mattidning Mer Smak (som jag för övrigt älskar – både innehållet och formatet). 

Stekte brödet i smör och olivolja, när de var klara la jag på ett salladsblad, sedan dressing, kycklingen, en skiva parmaskinka, toppade allt med ugnsrostade tomater och en skiva parmesan. SÅ jäkla gott! Dressingen gjorde jag på majonäs, citronsaft, vitlök, fransk senap, salt, vitpeppar och worcestershire sauce.

Idag ska pojkarna stå på Siggesta Gård och sälja saker och pengarna kommer gå in i Max företag och egna klädmärke som han startade 2017. DPM. Spana in hans: Instagram @disappointmentdpm och hemsidaHan har haft grymma hoodies men de är slutsålda och nu i höst kommer jackor, jeans och andra coola produkter. Han har gjort hemsidan, loggan, gjort en budget, alla inköp, produktionskontakter mm allt själv. Väldigt kreativt och driftigt.

Kram på er!

  1. Sara skriver:

    Wow, så roligt att läsa om Max och hans företag. Vilken kille!
    För övrigt önskar jag en special om vita skjortor, jag behöver en ny inför hösten men vet inte alls vad jag ska köpa.
    Tack för bästa bloggen!

  2. Leena skriver:

    Gjorde detta till lunch och det var sååååååå gott! Tack föt tipset Sus 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..