Säsongens bästa tips!

 

Img 1886
Nu går vi sakta mot hösten och en ny modesäsong tar över i våra garderober. Eller i alla fall i min. Jag äääälskar årstider så därför tycker jag att det ska bli lite härligt med hösten måste jag säga. Mysiga tröjor, mustiga grytor och fylligt rödvin, brasor som sprakar och lager på lager styling. Sommarplaggen lägger jag undan och höstplaggen får ta plats. Jag vill i och med detta passa på att ge er några av mina bästa klädvårdstips för att kunna vårda plaggen på bästa sätt.  Mitt första tips gäller året om, oavsett säsong och det är att använda tvättpåsar till underkläderna så håller de längre. Spetsen och byglarna bevaras på ett skonsamt sätt. Mitt andra tips är att ta hand om sina skor. Putsa bort smuts, vaxa de skor man kan göra det på, stoppa tidningspapper i dem så att håller de formen, sula om och tvätta gympaskor. Så värt att ta hand om dem tycker jag och det är både miljö och plånboksmässigt att inte hela tiden köpa nytt. Dessutom lägger jag en del krut på skor så därför är det en självklarhet att vårda dem rätt.

Img 2019

Mitt tredje tips är att använda

Mitt fjärde tips är att noppa kashmirplaggen, antingen med en speciell noppare eller så skär man bort dem med ett rakblad. Plaggen blir som nya. Hurra!

Img 1894

Mitt femte och sista tips är att ha vackra lavendelpåsar i garderoben, håller både malen borta och dessutom doftar det gott.

Img 2031
Img 1890

LOADING..