Min Halloween dukning

IMG_4922
Igår överraskade jag familjen men en liten Halloween dukning. Jag hade skrivit ett personligt kort till var och en (något som faktiskt alla verkade uppskatta), sedan massor av spökgodis, fina diadem till mig & Amanda och masker till pojkarna (tema: mexikanska döskallar) Skelettsugrör, vackra ljus från Vio ljusfabrik och smällkarameller.

IMG_4923

IMG_4934
IMG_4941

Vi håller ju på att röja i källaren och har satt upp som mål att det måste vara klart till helgen och jag tror banne mig att vi kan klara det. Skänka, släng, sälja, behåll, ärva. Städade ur ett helt skåp med jul,påsk,kalas,halloween mm saker. 3 stora sopsäckar med skräp och sedan sorterade jag in allt i plastlådor. Allt från julgranskulor, inslagspapper, julgransfot, påskägg, tomtar, ballonger mm hamnade äntligen i ”rätt” låda. Kändes nästan ouppnåeligt när jag började men nu när jag är klar, tänkte jag: VARFÖR har jag inte städat ut/ur här tidigare? Haha! Vi har bott här i snart 15 år och med fyra barn och mig och Johan blir det en hel del sker genom åren….

Nu ska vi ge oss på alla vinterskor, underställ, skidkläder mm. Wish us luck!

KRAM

 1. Vilken härlig dukning.
  Håller också på med att rensa…..skönt när det är gjort.
  Vad man samlar på sig, hittar sådant jag glömt bort!
  Trevlig helg önskar Titti
  Kram

  1. Tack Titti! Snart ser vi ljuset i tunneln och är klara! Tjoho! Kram Sus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..