ANNONS

Bästa jag lagat: Löjromspizza

/

IMG_0323
IMG_0322
IMG_0318
IMG_0316
IMG_0314

Håll i hatten kära ni! Det här kan vara det BÄSTA och enklaste jag lagat och som fick gästerna att gå bananas!

Köp tortillas, lägg dem på ett galler och bre på ett lager med crème fraîche och strö över Västerbotten ost (finns att köpa i påse). Grädda i ugnen tills de är lagom gyllenbruna (går fort, hade ugnen på 175 grader). Ta ut och låt svala en aning (annars smälter crème fraîchen men vänta inte för länge för de ska ju inte vara iskalla.) Klicka ut crème fraîche, löjrom, finhackad rödlök och klipp över gräslök för färgens skull. Servera och skåla i bubbel (vi hade Prosecco hemma). Lägg ut lite citroner för synes skull 🙂

Ärligt, bland det GODASTE jag ätit och lagat….haha!

IMG_0311
IMG_0304

8
50

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00