I annonssamarbete med RENLIVE

Häng med på årets resa!

IMG_0129

Nu ska ni få följa med mig på en spännande resa då jag under 2019 kommer att samarbete med Renlive  & House of Beauty. Tillsammans kommer vi via olika behandlingar förebygga min huds åldrande och allt sker helt utan kirurgiska ingrepp. Hur häftigt?! Ni kommer att få se före och efter bilder, hänga med live under vissa behandlingar, få matnyttiga tips av experten Maria Johansson och förhoppningsvis inspireras att testa på behandlingarna själva.

Låt oss ta det från början. Jag träffade grymma Maria, som är ägare till salongen House of Beauty och kände att vi klickade direkt. Jag som är ganska slarvig med mina hudvårdsrutiner och sällan unnar mig olika behandlingar, även om jag blivit bättre, kände instinktiv ett förtroende för Maria. Vi beslutade att vi skulle påbörja den här resan tillsammans och självklart vill jag bjuda med just ER på den här intressanta färden!

Maria började med att göra en hudanalys för att kunna planera hur mitt upplägg skulle se ut framöver. Vi gjorde en långsiktig plan för hela året och vi undviker alla quick fixes utan fokuserar helt på behandlingar som ger resultat över tid. Utan nålar. Tålamod mina vänner, tålamod. Marias specialitet är just att förebygga hudens åldrande med avancerade maskiner och detta passar mig perfekt då jag fyller 45 år i sommar och behöver kicka igång min kollagen och elastinproduktion (som sjunker med åren och det är då man ser ålderstecken). Därför kändes timingen perfekt för mig, bättre sent än aldrig eller hur?

Första behandlingen var en microdermabrasio med röd laser som tog bort det yttersta lagret med döda hudceller för att huden skall bli mjukare och smidigare. En perfekt förbehandling med andra ord då de döda hudcellerna fungerar som ett hinder när man vill komma ner så långt under huden under behandlingar vid just hudföryngring och hudåtstramning.

Sen var det då dags för HIFU (Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud). HIFU är ett icke kirurgiskt ansiktslyft som motverkar de olika effekterna åldrandet har på huden. Metoden stimulerar kroppens egna kollagen och elastinproduktion och på så sätt lyfts gradvis huden upp vid ögonbrynen, under hakan, på halsen samtidigt som linjer och rynkor reduceras. Ni måste spana in min instastory (@susannehistrup) för här ser man resultatet direkt när vi bara gjort ena sida av ansiktet.

HIFU slussar ner intensivt fokuserat ultraljudsenergi djupt in i huden vid den mest optimala temperaturen för en ny kollagenförnyelse. Behandlingen triggar således igång en naturlig process som kallas neocollagenesis, som då producerar nytt, friskt kollagen och det är också hudens enskilt viktigaste beståndsdel för en frisk, stram och slät hud. Om man inte är redo för kirurgiska ingrepp så är denna metoden att rekommendera tycker jag.

IMG_0132

Marias maskiner är de enda på den skandinaviska marknaden och det är en avancerad plattform som täcker helhetsbehovet när det kommer till hudens åldrande. Den enda som har avancerade inbyggda kylsystem som gör att vi, kunder, kan slappna av helt och hållet under behandlingen utan att känna något obehag. Det kändes verkligen ingenting under behandlingen. Helt smärtfritt med andra ord.

IMG_0145

Målet för den här behandlingen var att tajta till huden istället för att ”reducera” fett så därför fokuserade Maria på att gå ner 3 mm och 1.5 mm istället för 4.5 mm.

Nu har vi alltså startat den här otroliga resan och hela processen kommer att ta ca 6 månader. Men om ca 6-8 veckor gör vi en uppföljning för att se vad som har hänt och planera in nästa steg. Ni hänger väl med?!

IMG_0150

Självklart visar jag upp helt oredigerade före och efter bilder så att ni kan se resultatet. Den slutliga efterbilden ser ni först om ca 6 månader, men bjuder på bilder redan vid nästa behandling så att ni kan följa utvecklingen på nära håll. Kul va?!

IMG_0141

Så nu kör vi och jag hoppas att ni följer med!

 

  1. B-M skriver:

    Jätteintressant! Funderar själv på Dermapen, kommer du att testa det?

    1. B_M , jag tror faktiskt att dermapen ska ingå, vet många som ÄLSKAR det. Har inte testat själv ännu. Kram Sus

  2. Men guu så roligt att få va me på detta ! Jätteintressant alternativ då jag är livrädd för att göra ngr kirurg. Ingrepp. Är det verkligen sant att set inte gjorde ont ?? Hur såg du ut efter behandlingen- röd/ svullen/ hudirritationer ?

    1. Caroline, Då Marias maskiner även är utrustad med kyla så känns det absolut ingenting. Nästan så att man somnade. Ingen svullnad efter eller rodnad. Ska göra den inom kort igen. Kram S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..