Måndagens outfit

IMG_0555

Alltid en kamp att försöka få någon i familjen att ta en bild, trots att alla faktiskt är hemma idag…haha! Mutar, hotar och har mig för att få hjälp. Amanda ställde upp idag och det blev en dagens i trädgården.

Vilket vårväder, ska ju bli ännu finare  till helgen säger de och det vore väl underbart! Vi ska fira påsken på landet med min mamma med god mat, promenader, Tom vill fiska och självklart påskpyssel och välfyllda påskägg.

IMG_0554
IMG_0556

Idag bär jag sneakers av Cubus jeans, Uniqlo t-shirt, Thomas Sabo örhängen (favoriter som jag använder dagligen), vintage Chanel halsband och & other Stories jacka.

Inlägget innehåller köplänkar.

  1. Snygga sneakers! De ska jag kolla upp. Härligt att våren äntligen är på gång! Kram //Tina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..