ANNONS

Min påskpresent + outfit

/

IMG_0613

I går fyllde som sagt vår älskade Max år och det ville han dels fira på Flippin Burger på lunchen och vi på Ciccio´s på kvällen.

Eftersom jag har fått en vidrig hälsporre så är jag innerligt glad över att sneakers är ”trendigt” och kan med fördel bäras både på dagen som kvällen.

IMG_0611

Sedan måste jag bara visa er min påskpresent (från mig till mig) en galet snygg väska från

IMG_0603

Skorna är River Island (flera liknade par finns hos Rizzo) klänningen är Topshop (likande från & Other Stories)kavajen är Massimo Dutti (liknande här),örhängena är Pilgrim, brillorna är Nividas ,och väskan är ATP. Bästa presenten!

Idag drar vi till landet för påskfirande med lekar och jakt efter påskägg och stor påsklunch (mamma och jag var i hallen häromdagen och handlade SÅ mycket gott).Tom vill fiska, jag vill hinna läsa lite ur Läckbergs nya bok: En bur av Guld och sedan bara gå ner lite i varv.

GLAD PÅSK på er!

Inlägget innehåller köplänkar.

2
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00