Snabblagad och kul efterrätt

Img 5759.jpg

Min kamera pajade eller rättare sagt hade en konstig inställning så bilderna jag tog gick inte att ladda över. Tyvärr. Vi får nöja oss med mobilbilder här.

Världens enklaste och godaste efterrätt (lite retro som päron med after eight) kommer här.

Baka eller köp färdig rulltårta, skär i lagom tjocka skivor, vispa grädde med lite florsocker i, mjuk, fluffig och lite glansig  och lägg över skivorna. Ta och placera persikan upp och ner i mitten – påskefterrätten är redo att serveras!

Img 5757.jpg

Ha en fin tisdag mina vänner!

Ps. Efterrättsskålarna kommer från Lagerhaus och funkar till alla olika förrätter, efterrätter och drinkar. Köpte dem precis innan påsk.

KRAM

 1. Ja denna dessert är ju en gammal goding . Snyggt serverat Är skålarna av glas eller typ rostfritt ?

 2. Anne skriver:

  Hej Susanne
  Bättre sent än aldrig tänker jag, när jag såg att du fått tips angående din hälsporre
  Här i Sverige verkar sjukvården helt stagnerad när det gäller hälsporre problem, och kör runt med tejpning, inlägg och sen är det slut med idéer.
  Men i vårt grannland Danmark har man en ypperlig privat sjukvård och duktiga ortopeder som opererar bort problemet. Jag har opererat båda mina fötter på Köpenhamns privathospital, dr Peter Basse , med strålande resultat. Enkelt förklarat så läggs det ett par snitt i den breda senan som löper utmed hålfoten och som fäster i hälbenet, och tack vare detta ges det mer elasticitet i hålfoten och motverkar det nertrampade fotvalvet som problemet egentligen ju är. Inlägg får man dock ha en tid efter op, men nu ca 10 år efter mina operationer behövs de inte dagligen och jag är helt fri från problemen. Undviker dock helt flata skor typ ballerina, men de behöver man väl inte ha när man passerat 60, ha ha.
  Fick även rådet att lägga en trave böcker på golvet , ställa mig med främre delen av foten på böckerna och sen sänka respektive höja mig med hjälp av den ”fria” delen av foten.
  Hoppas du får rätsida med hälsporren så att du slipper dessa helvetiska smärtor.

  Hälsningar Anne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..