Matstudion & Rosa bubbel

_DSC2758

Hej på er! Jag var inbjuden på en härlig lunch med skaldjur, blommor och rosa bubbel (Pierre Olivier Cuvée rosé)  eftersom jag körde så fick det bli en sipp av den goda drycken. MEN skaldjur åt jag och passade på att frossa då Johan inte äter det 🙂

_DSC2206
_DSC2403

Efter lunchen fick vi lära oss att binda en varsin bukett av proffsen på Christoffers blommor. Nedanför ser ni min, fick faktisk beröm över hur jag disponerat och blandat blommorna…hihi!

_DSC2223

Idag var vi på invigningen på Grönan, jag, Johan, Tom, Mathilda och hennes bästis Alex. Så mysigt och kul men jag ska visa er en bild när jag åker Vilda Musen och tror typ att jag ska tuppa av….haha!

Nu kommer min syster som är på besök från Miami över på middag och även Maria och Ulrik (vänner till syrran och oss) joinar. Det blir ingen revolutionerande meny direkt. Löjromspizza till förrrätt (nej jag tröttnar aldrig) , röding i Champagnesås med ris och sallad (ett önskemål annars hade jag lagat någonting annat) och mini Gino med vaniljlass till efterrätt.

 

  1. Monica skriver:

    Du tränar väl så fort du sitter en stund med kruskaveln under foten?
    Kör några dagar så släpper hälsporren!
    Du är toppen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..