Brillor inomhus

När man ser lite trött ut och dessutom har FÅ fransar kvar, ja då drar man på sig stora brillor ala Grace Kelly. Inga konstigheter heller att bära dem inomhus…haha!

Hade möten efter möten idag och bar gamla skor och brallor från Zara, t-shirt från Cubus och ny kavaj från By Malina som jag köpte på rean nu. Köpte även matchande shorts till. Älskar ju set…hehe! Väskan är Sophie by Sophie.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Idag slutade Amanda ettan på gymnasiet och gick ut med jättefina betyg. SÅ impad av henne och hennes ”go”. Själv var jag inte i närheten så studiemotiverad i hennes ålder, däremot blev jag det på Universitet. Då pluggade jag som en galning…haha!

Resten av gänget slutar på fredag och sedan är det SOMMARLOV! Har era barn slutat eller kämpar de på ett par dagar till?

Inlägget innehåller köplänkar.

  1. Frida skriver:

    Jag har ”alltid” pluggat som en galning och på senare tid insett – varför då? Självklart är det bra att göra sitt bästa och få bra betyg men lika viktigt (ännu viktigare?) är ju vänner och att ha det roligt. Ska försöka hjälpa mina ännu små barn att hitta en balans i detta.

    Med detta sagt, är nyfiken på dig som person och affärskvinna! Kan du inte berätta om din väg till där du befinner dig idag och lite mer vad du gör förutom blogg, event och familjeliv?

    Mvh,

    Frida.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..