Breakfast with a view

Frukost med magnifik utsikt över vinodlingar & olivlundar – livet på en pinne i Toscana. Vi är framme i Chianti och bor en bit ifrån Florens där vi hyr ett hus. Ett helt galet fint hus, barnen tycker att det bland de bästa vi bott i när vi hyrt hus. Bara en sådan sak 🙂

Kom fram sent i Bologna i lördags och vi flög ner medan Johan körde hela vägen så att vi ska ha vår bil här plus att vi ska bila hem tillsammans. Mellanlandade i Köpenhamn och kom fram i Italien UTAN bagage. Det stod kvar på Kastrup. Nu två dagar senare, inget bagage. Jag hade skickat med en mindre väska med grejer med Johan men checkade in min stora väska plus necessär med glasögon, linser, smink, sovtabletter (inte receptbelagda) och massor av kläder så klart. Den är nu på villovägar, så jävla surt. SAS service kan ta sig i brasan rent ut sagt, skött det SÅ dåligt och nonchalant. Usch!

Får vi inte väskorna imorgon beger vi oss till Florens och får shoppa det nödvändigaste…..

Idag besökte vi The Mall, en lyxoutlet men jag hittade ingenting. Blev faktiskt nästan avskräckt när det kom busslaster med folk – konsumtionshets. Behöver heller inte direkt något, handlade på rea innan jag åkte så känner mig liksom mätt på shopping. Kan ni känna så? Att det liksom blir FÖR mycket…

Imorgon ska vi hänga i huset och vid poolen, ska visa er bilder imorgon för poolen är topnotch! Äta lunch hemma och vänta in väskorna, OM de är på väg vill säga.

Kram på er!

 1. Ni ser ut att ha det härligt.
  Sett en del även på instastories.
  Vad TRIST med väskorna, trodde det var flygbolagets skyldighet leverera de till ”kunden” men kanske skyller SAS på att ni är en bit bort från Bologna.
  Senaste Thailandsresan blev en av våra väskor kvar i Hong Kong, vid transit.
  Kom dock nästa kväll till hotellet i Bangkok.
  Tur vi inte åkte direkt till huset, 32 mil söderut.
  Som tur var hade jag packat åt både mig och maken i bägge väskorna men en del finns ju bara i ett exemplar.
  Fick bl.a. köpa finbyxor till maken som vi skulle på en restaurant som ej godtog jeans!
  Ha en fortsatt fin tid i Italien.
  Kram Titti

 2. ulrica skriver:

  Bästa Susanne! Håller tummarna att bagaget kommer fram. Huset verkar ljuvligt. Hoppas du kan njuta. Kram Ulrica

 3. Annika skriver:

  Jag shoppar inte så mycket att jag får den känslan däremot kan det bli för mycket folk. Det är paniken. Hatar reor etc där man måste stå och trängas med köpgalna.

  Hoppas bagaget kommer fram snart.

 4. Gud vad trist med bagaget – hoppas att det löser sig snart. Huset ser fantastiskt ut. Är det hyrt via kontakter eller förmedling? Hoppas du får en härlig semester med familjen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..