ANNONS

Breakfast with a view

/

Frukost med magnifik utsikt över vinodlingar & olivlundar – livet på en pinne i Toscana. Vi är framme i Chianti och bor en bit ifrån Florens där vi hyr ett hus. Ett helt galet fint hus, barnen tycker att det bland de bästa vi bott i när vi hyrt hus. Bara en sådan sak 🙂

Kom fram sent i Bologna i lördags och vi flög ner medan Johan körde hela vägen så att vi ska ha vår bil här plus att vi ska bila hem tillsammans. Mellanlandade i Köpenhamn och kom fram i Italien UTAN bagage. Det stod kvar på Kastrup. Nu två dagar senare, inget bagage. Jag hade skickat med en mindre väska med grejer med Johan men checkade in min stora väska plus necessär med glasögon, linser, smink, sovtabletter (inte receptbelagda) och massor av kläder så klart. Den är nu på villovägar, så jävla surt. SAS service kan ta sig i brasan rent ut sagt, skött det SÅ dåligt och nonchalant. Usch!

Får vi inte väskorna imorgon beger vi oss till Florens och får shoppa det nödvändigaste…..

Idag besökte vi The Mall, en lyxoutlet men jag hittade ingenting. Blev faktiskt nästan avskräckt när det kom busslaster med folk – konsumtionshets. Behöver heller inte direkt något, handlade på rea innan jag åkte så känner mig liksom mätt på shopping. Kan ni känna så? Att det liksom blir FÖR mycket…

Imorgon ska vi hänga i huset och vid poolen, ska visa er bilder imorgon för poolen är topnotch! Äta lunch hemma och vänta in väskorna, OM de är på väg vill säga.

Kram på er!

6
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00