Rapallo dag 1

Vi kom fram till Rapallo i lördags och kastade oss in på närmaste öppna restaurang, vi kom precis minuterna innan alla stängde.

Jag & Tom beställde in en vongole som var superb! När en vongole är riktigt bra, är det en svårslagen rätt tycker jag.

Vi strosade runt i de små gränderna där butiker & glasskiosker låg efter varandra. Så mysigt & aningens turistigt. Shoppade ingenting i Florens (varken i stan eller på outleten) men hittade här 2 par shorts i en budgetbutik/kedja. Så nöjd! Hittade dagen efter en jättefin klänning på rea som jag slog till på.

Min första Aperol Spritz här i Italien – man tar seden dit man kommer 🙂

Avslutade dagen med att äta på en super trevlig restaurang vid vattnet. Vi beställde in fisk som är tillagad på Ligurisktvis vilket är med vitt vin, tomater, oliver, citron, pinjenötter & i vissa fall med potatis som här. Smarrigt! Ska testa det hemma tror jag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..