Vilken födelsedag!

Igår fyllde jag alltså 45 år (känner mig som 35 år…haha) och blev så fint uppvaktad av min familj. Började morgonen med sång, skumpa & frukost för att sedan bege oss till stranden & överraskningen som väntade där. Haha, har sällan skrikit SÅ högt….vi åkte soffor bakom en motorbåt & jag trodde fasiken att min sista stund var kommen. Barnen tjöt av skratt…

Sedan åkte vi hem och gjorde oss i ordning för Môme, en favorit i Cannes där vi parkerade oss för en lååånglunch.

Sushi, tryffelmakaroner, burgare, ceasarsallad ropades in & då det var värmerekord så satt bi alla med fjädrar och fläcktafe oss febrilt. Avslutade lunchen med en glass inne i stan.

En sån fin & härlig dag med min älskade familj! Tack alla söta vänner för glada grattisrop, fina sms, härliga telefonsamtal och presenter – I love you!

Tacksam att få göra den här minnesvärda resan tillsammans med Johan & barnen.

Kram från en glad & nöjd 45 åring!

  1. Du är oerhört vacker i klänningen, full pott! Happy birthday☀️!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..