Lerduveskytte och andra äventyr

Det var en riktigt äventyrsresa vi gjorde i Island med whale watching, lerduveskytter,  fiske, hike, pilbågeskytte, kast med yxa, bad i varma källor, ridning och annat kul. HELT fantastiskt och vi var i åldrarna 5-75 år och ALLA hängde på, så fantastiskt!

Första morgonen blev det lerduveskytte och Tilda och Tom var naturbegåvningar och likaså Johan. Gick även bra för mig, kanske skulle ta jägarexamen? Inte för att jaga så mycket utan mer för kunskapen om djur och natur.

Det fanns några små flugor som svärmade i miljontals vilket var riktigt äckligt så vi fick skydda oss med  sjalar….haha!

Ikväll blir det en spontanare på landet med vänner som kommer på besök och stannar över natten och imorgon ska vi äntligen besöka MAX på konfalägret, som jag längtar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..