Hot pink ändå!

Håller ju på med garderobrensning vilket går i snigeltakt men ändå. Rensade ut tre svarta säckar som blir 6-7 Sellpypåsar och 2 säckar som ska säljas på lite finare vintage butiker eller second hand. Typ Used By eller Still in Fashion. Det är MSGM kavajer, Missoni plagg, Jcrew mm. Allt i fint skick. När jag grävde i garderoben så ”hittade” jag min knallrosa Chanel som jag gav mig själv för fem år sedan i födelsedagspresent. Den har varit lite bortglömd ska erkännas men är ute och luftas nu.

Matchade med skor från Zara, jeans från Cubus (som har 25% rabatt just nu på ALLA jeans) & Uniqlo skjorta köpt på rea i somras.

Inlägget innehåller köplänk.

  1. Lisa skriver:

    Å vad snyggt det är med slitna jeans så där! Skulle absolut ha det om jag var 15 år yngre men är för gammal nu (61).

    1. Lisa, haha jag är ju 45 år och det är ju bara ett nummer. Kör bara kör!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..