Frukost på Berns

Mötte upp min bästis Malin för en låååång frukost på Berns. Hon arbetar som flygvärdinna & jag med allt mitt, så ibland är det svårt att få till dater i vardagen men idag lyckades vi. Unnade oss en härlig stund tillsammans och Berns lanserade dagen till ära ett nytt frukost konceptet: Breakfast club. Närodlat, ekologiskt & försvinnande gott!

Vi satt i två timmar och babblade om allt mellan himmel & jord. Malin är den av mina vänner som känner mig bäst tror jag. Vi pratar om allt & ingenting. När vi är ute & reser eller vi är på något event eller är med om någon händelse behöver vi liksom inte säga något utan en blick säger allt. Vi vet vad den andra tänker…Ha ha! Hon är som familj.

  1. Oj, härlig Berns och dess frukost! Vi (min man o jag) övernattade där i somras fyra dygn och ’övernjutade’ varje minut! Vill absolut återkomma ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..