Glow deluxe!

DSC_5162

Blev för en tid sedan inbjuden av Lumene att gå en foundation skola samt testa lite av deras nya produkter. Jag är verkligen inte en fena på att sminka mig så detta var ett ypperligt tillfälle att få lära mig mera. Inlägget innehåller köplänkar.

DSC_4721

Facetune 06 09 2019 14 05 09.jpg

Ok, nu ska jag försöka komma ihåg alla olika stegen…haha!

Först la hon en bas av Glow boost vitamin C  för att boosta huden med c-vitamin och få den lite härlig och sedan la hon en primer som jämnar ut och även den ger ett fint glow. Hon blandade därefter två färger av foundation Natural Glow i tan och en annan nyans som jag inte kommer ihåg tyvärr. Efter hon lagt det i ansiktet så tog hon droppar av en bronzer och la lite i pannan, vid käken och på kindbenen, som en contouring. När det var klart målande hon lite på ögonlocken med den här fina paletten. Lite mascara och eyeliner på. Sedan tog hon några droppar av flytande rouge  samt några doppar av min sedan länge favorit: instant illuminizer

Avslutade med att ta ett ”sheer finishing powder” i ansiktet.

Img 6368.jpg
Facetune 06 09 2019 14 04 19.jpg

DSC_4891

 

DSC_4895
DSC_4918

Många nya spännande produkter för min del (då jag själv aldrig gör så många olika steg men ska nu testa det) som ska bli kul att testa för jag fick verkligen sånt glow och lyster. Att jag dessutom fick spendera morgonen med de här två godingarna gjorde hela upplevelsen top notch!

DSC_5114

Inlägget innehåller köplänkar.

  1. Annika skriver:

    Riktigt fint resultat!
    Jag har kollat in Lumenes natural glow foundation flera gånger men blir inte klok på vilken nyans jag ska ha. Får gå dit omsinkad och prova helt enkelt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..