Details!

IMG_3490

Träffade Emma förra veckan för en god lunch och passade då på att fota en dagens outfit. Helvitt. Älskar det.

IMG_3487
IMG_3486
Örhänget är Glitter, brillorna är Gina Tricot och tröjan och byxorna är från Mango. Väskan är ny (Chanel) och köpt vintage på Vestiaire Collective. ETT KAP!

Nu till något HELT annat. Jag beställt en Colmar jacka med skidbyxa  till Amanda då hon ska iväg vecka 9 med sina vänner och behövde ett nytt skidkitt. Hämtar ut paketet men ser att det är öppet och tejpen hänger på svaj…..Mycket riktigt. Jackan VAR/ÄR snodd ur paketet. Hur sjukt?! Nu håller jag på att reklamera paketet som åkte tillbaka i retur då försändelsen var både skadad och stulen. Tänk att det ska vara så svårt att hålla reda  på vad  som är MITT och ditt?!

Inlägget innehåller köplänkar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..