Besatt av vintervitt

IMG_3481

Ingen hemlighet att jag ÄLSKAR att bära vitt, gärna helvitt både på sommaren som vintern. SÅ fint tycker jag. Vet att det finns delade meningar om att bära tex vita jeans efter ett visst datum men jag är intet så mycket för olika regler och pekpinnar vad gäller mode så jag kör på….haha!

Byxa, skor och tröja från Mango, brillor från Gina Tricot och väskan Chanel från Vestiare.

IMG_3477
IMG_3475
IMG_3466

Inlägget innehåller köplänkar.

 1. Annika skriver:

  ”Don´t wear white after Labor Day” snappade jag upp i nån film en gång 🙂
  Men visst är det väl så att man kan ha vilken färg man vill när man vill.

  1. Precis. Det är den regeln men jag hoppar den…haha

 2. Väskan alltså, det är ju FAB!!!
  Kram
  Karin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..