Party

Herremin gud, har ju glömt att visa er bilder från Fredriks födelsedagsfest förra veckan. Ett storslaget och galet event ute på Rosedals trädgård. Dr Alban uppträdde, Julia Frej sjöng så alka gick gåshud & Fredriks kille Johan höll världens finaste tal. Jag tog med mig Johan och det är alltid så roligt att ha honom med, mitt bästa sällskap. Dessutom är det trevligt att han får lära känna mina vänner och kollegor i modebranschen. Bilden  på oss & gästerna har Rasmus Lindahl tagit.

Jag ber om ursäkt för den dåliga skärpan i bilderna nedanför men det var mörkt plus att min mobil var flottig efter att jag förberett middag till kvartetten innan vi drog.

Jag bar H&M linne, And Other Stories kavaj, magiska paljettbyxor från Andiata , klämmor från Iaokuv och Glitter. Skor från Jimmy Choo och väskan är YSL.

Ha en fin onsdag kära ni!

Kram

Inlägget innehåller köplänkar.

  1. Vilka partybrallor! Ursnyggt alltihop!
    Kram
    Karin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..