Halloween och bittra kvinnor

IMG_4302

Hej på er! Överraskade barnen med Halloween dukning och nybakade scones. Johan har varit borta mycket så det var mysigt att få en stund tillsammans.

Nu till något HELT annat. På min instagram, var det någon som ”råkade” kommentera min dukning, bara att den meningen inte var ämnad att jag skulle se utan var mellan två kvinnor, två mammor och två som följer mig. En besk kommentar om att ”mina barn är väl för gamla för sådana här barnsliga dukningar….” osv

Nästan skrattretande. Att vara omtänksam, fira, uppmärksamma det lilla och det stora, duka fint, laga god mat och på det sättet skämma bort min familj, kommer jag göra så länge jag lever. ALLTID. Vad har barnens ålder med något att göra? Alla uppskattar väl när någon varit omtänksam eller? Oavsett ålder.

Usch för avundsjuka och bittra människor!

IMG_4304
IMG_4311
IMG_4322
IMG_4318

Trevlig fredag på er!

 1. Du dukar alltid SÅ fint!Och bry dig inte om tråkiga kommentarer, fy vad trist!

 2. Älskar dina ”barnsliga” dukningar!! Jag hämtar massor med inspiration härifrån, och mina barn som är 12 å 15år uppskattar verkligen lite extra mys i vardagen i bland i form av en ”barnslig” dukning.
  Du är grym! Fy för tråkiga kommentarer.
  Kram

 3. Anette skriver:

  Kan man annat än att älskar att du går all-in när det gäller dukning?! Du är så omtänksam och gullig mot din familj och det ska ingen ta ifrån dig! Du är så inspirerande! Kram!

 4. Ingrid skriver:

  Alltså som vuxen hade jag blivit jätteglad att komma upp till sådan dukning. Man får inte roligare än vad man gör sig, eller hur 🙂
  Kommentaren handlar om nåt helt annat, avundsjuka och oförmåga att själv göra nåt kul o festligt.
  Kram

 5. Usch för sådana surkärringar! Du är TOPPEN

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..