Besatt av min nya tröja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I

Jag är SÅ nöjd med min nya tröja från By Malene Birger  även om jag tycker att den var (är) i dyraste laget. MEN den kommer att hänga med lääääänge så jag intalar mig att cost per wear är lågt. Oftast köper jag stickade tröjor på H&M, Cubus eller likande, förutom när jag köper cashmere då blir det  Soft Goat eller Davida.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Matchade med Ecco skor, Cubus jeans, keps köpt i Glasgow och kameran är Olympus Pen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Min partner på resa var Marie Serneholt.

Inlägget innehåller köplänkar.

 1. Joanna skriver:

  Love the outfit
  And the photos!

 2. Så snygg tröja, bra val!!

 3. Gunilla skriver:

  Cool tröja på cool kvinna. Ibland måste vi få unna oss. Denna är du sååå vääärd! Lundakram

  1. tack bästa Gunilla! SÅ tacksam över att ha din som läsare! Kram S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..