ANNONS

Recept: Kyckling i krämig balsamicosås

/

img_1512

Ett par undrade om receptet jag lagade idag:

Bryn kycklingen i smör och olja ( ha samt, peppar, salt och citron på kycklingen). När den fått färg, ta av och linda parmaskinka runt (la även i ett basilikablad). I en ugnsfast form, häll i grädde, rikligt med balsamvinäger, salt, peppar, en skvätt kalvfond, lite lite socker och ca 2-3 pressade vitlöksklyftor. Rör om. Smaka av. Lägg i kycklingen och in i ugnen tills den är färdig. (Om du är osäker skär och kolla) Servera med ris eller potatis och en smarrig sallad. Slurp, försvinnande gott och superenkelt att laga. Precis så som det ska vara, eller hur?

Kram

2
65

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00