Svart som natten

8L0A0336
I Milano bar jag en helsvart outfit med silverdetaljer för att piffa upp det hela. Kavajen är en sammetssmoking kavaj från Idag ska jag fortsätta arbeta med olika samarbeten (som sker främst på Instagram, följ mig gärna på @susannehistrup) Ska spela in inför en adventskalender (24 luckor med erbjudanden), göra en festdukning för en kund som kommer i bloggen och Instagram samt ett samarbete hur jag stylar säsongens smycken. Så roliga uppdrag för fantastiska kunder. Fullt ös fram till jul alltså. Ska även vara värdinna på två events (ett imorgon och ett nästa vecka) Sedan jobbar jag vidare med våra fastigheter mm som alltid löper parallellt med mina sociala kanaler.

Men nu önskar jag er en grym lill-lördag!

Kram Sus

Inlägget innehåller köplänkar.

 

 

 

 

  1. Gunilla skriver:

    Supersnyggt som vanligt

  2. Oj nä mina är ankelkorta. Länkar om när jag är vid datorn! Tack!

  3. Annika skriver:

    Riktigt snyggt! Svart är alltid rätt i min bok.
    Byxan du länkar till är hellång? Snygg den också men inte samma?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..