Vilken sjuk upptäckt!

Img 6107.jpg
Img 6125.jpg
0885f1bb d975 402e 82b4 7dd29b925546.jpg
Img 6116.jpg

Vilken sjukt upptäckt!

Jag har 432 inlägg i min utkastkorg….hur är det möjligt?! Alltså 432 inlägg med bilder men kanske inte alltid med text som jag tänkt lägga ut. Men som av någon anledning inte publicerats.

Det här var från i augusti tror jag när vi var på lunch på Le Hibou , på Bank Hotel som har världens finaste utsikt.

Idag ska vi möte upp 12 andra par (kanske 15) för paddelturnering med efterföljande middag. Kul men har ju helt tappat bort mig med träning efter jag fick en hälsporre i våras (som nästan är läkt nu) men jag har inte tränat på evigheter. Saknar att träna men kan liksom inte förmå mig att göra det. Blir nästan paralyserad av bara tanken. Helt sjukt, känner liksom inte igen det beteende utan brukar ändå kunna motivera mig iväg….Men nu har det tagit stopp. Dessutom har jag gått upp i vikt och borde verkligen träna men går bara inte….;(

Har ni upplevt något likande och OM hur hittade ni motivationen igen?

 

 1. Erika skriver:

  Hej Sus, har inte tränat på flera flera år… Min rygg och nacke låste sig i höstas och jag gick till kiropraktorn efter mycket om och men, han frågade vad jag gjorde istället för att gå till honom när jag har så pass ont… jag pep fram att jag jobbade… Han blängde på mig och frågade om jag tyckte det var vettigt tänkt… Tänkte några sekunder och sen så överlade jag med mig själv och sa nej det kanske det inte är men nu har det varit så alldeles för länge och det är dags för en förändring. Och nu sedan fyra veckor är jag på gymmet två gånger i veckan plus att jag promenerar ungefär en timme varje dag, promenaderna har jag alltid haft men gymmandet gör sån förbättring för mig vad gäller axlar och rygg. Bästa känslan är efteråt och hur ofta ångrar man ett träningspass. Nu kör vi 🙂

  1. Erika, Heja dig!! Grymt jobbat! Ja nu köööör vi 🙂

 2. Samma här, var spinninginstruktör i typ 14 år men slutade för ett par år sen. Har gått från 4 pass i veckan till 1 i månaden…..tappat det helt. Älskar eg att träna men nu har jag tusen ursäkter tyvärr. Suck.

 3. Frida V skriver:

  Tänk på hälsoaspekterna och att du inte bara gör det för dig själv utan för dina barn och om framtiden vill, barnbarn!

  Jag har precis fått diabetes, alltid rört på mig och ätit bra så det finns inga garantier men nu känns det extra viktigt att träna för att kunna finnas till för mina barn i framtiden (har 3 småbarn 1-5 år.)

  Om det inte räcker gör en hälsokontroll och sätt upp hälsomål utifrån det?

  Lycka till – jag hejar på dig!

 4. Malin skriver:

  Bara gör det utan att tänka för mycket, då hinner man hitta på ursäkter. Motivationen kommer när du är igång! Lycka till!

 5. Titti skriver:

  Hej, kan låta lite konstigt men det är just det jag lägger ned, att hitta motivationen. Bara gå iväg, se det som att borsta tänderna där behövs ingen motivation.
  Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..