En glittrande lunch

PC040634

PC040683

Jag har under hösten haft ett längre samarbete med Indiska vilket är fantastiskt roligt. Där vi kombinerat mode och inredning med varandra och det är givetvis en ynnest att få arbeta med båda delarna. Roligaste som finns, eller hur? Kryddat med matlagning såklart! Indiska har ett stort utbud av heminredning framför allt när det kommer till det dukade bordet och andra hemtrevliga accessoarer som varieras efter säsong. Just nu är det jul och fest som dominerar i de flesta butiker och jag fick i uppdrag att duka för en gnistrande sittning, som passar såväl jul som nyår men skulle ändå tänka bortom det traditionella röd/gröna. Så en dukning i silver, guld och vitt fick det bli.

PC040685

Jag valde vitt

På bordet la jag ut Guldljusstakar och vita ljus, också från Indiska.

Jag bar en silverbyxor (finns en matchande topp till) samt guldörhängen.

191204-SusanneHistrup007 (1)
PC040663

Jag hade lyxen att få bjuda in mina favoritkollegor på en mysig jullunch i vårt hem, med den gnistrande dukningen från Indiska och självklart bjuder man på ett Champagnetorn då?! Eller hur? Glasen(är dessvärre slut men de

Foto: 2019 Magnus Svensson

PC040658

Tack Indiska för ett roligt samarbete som jag ser fram emot att fortsätta med och TACK alla kära vänner för att ni ville komma hem och mysa med mig!

Ps På torsdag- söndag den här veckan har Indiska 25% rabatt på hela sortimentet för sina medlemmar. Bra va?!

  1. Tjusig dukning i läcker färgkombination.
    Indiska har fin heminredning till ok priser.
    Fast idag handlade jag jättesnygg tröja i svart med silverdetaljer och svart tyllkjol.
    Trevlig helg, kram Titti

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..