Nyår!

Vi firade nyår med tre andra familjer, två av dem är nära vänner och de andra träffade vi för första gången. 8 vuxna och en drös med fina barn. Amanda hade nyårsmiddag hemma hos oss med 8 vänner & dit smet alla de äldre barnen sedan efter vår middag. Är liksom lite förbluffad eller chockad över att Amanda blir 18 i år & Max snart fyller 16. Så stora men ändå så små…haha!

Jag paljettbyxor & kavaj från Zara, tischa från Other stories och skor från Rizzo.

Vi hade delat upp uppgifterna lite så vi fixade alla snittar & tilltugg till alla, barn som vuxna & sedan hade vi med dryck till barnen, Champagne och lite vin. Vin & Champagne hade alla familjer med sig.

Tog inte så många bilder men det blev löjromschips, Skagen, charkisar med smarriga ostar och minipizzor. Minipizzorna blev succé! (köpta på Lidl så inget jag kan ta kredd för…hehe)

Super god mat, finfin dukning, roliga människor som bjöd på många skratt, diskussioner & frågesport.

Brukar inte alltid ha nyårslöften men nu i januari ska jag köra en liten detox. Ingen alkohol, ingen shopping, mindre skärmtid & ta tag i träningen. Alltså önskar ju att jag skulle kunna träna typ 5 ggr i veckan men realistiskt så siktar jag nu på 2-3 ggr där jag varierar tennis, paddel, med gymmet & jogg/powerwalks. Fingerscrossed!

 1. Hanna skriver:

  Du är alltid så snygg Susanne! Älskar din nyårs outfit!

 2. Lotta skriver:

  Jag har tipsat dig tidigare men jag gört igenläs ”låt bönorna förändra ditt liv” av Patrick Olsson Eller bara kolla upp resistent stärkelse.. man kan börja med en matsked potatismjöl utblandat med kallt vatten drick morgon och kväll. Den resistenta stärkelse ger föda åt nyttiga och viktiga bakterier i tjocktarmen som i sin tur gör massor vidare nytta för kroppen. Allt hänger ihop.. Gott nytt år

 3. Erika skriver:

  Jag är på Sus, dock kommer jag nog svika dig när det gäller shoppingen. Håller på att spana efter en riktig festblåsa till en stor bemärkelsedag för mig under året så hittar jag någon på nätet till bra pris slår jag till. Kram

  1. Erika, Klart att du ska köpa en blåsa 🙂 Jag börjar med januari ut så får vi se. So far so good men så har det ju bara gått en vecka…hihi!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..