Klassiker: boeuf bourguignon

Alltså den här rätten gör sig bättre i gommen än på bild….haha! Inte ens lite persilja kan hjälpa till 🙂 MEN den är förbaskad god och en av familjens favoriter. Jag utgår från Per Morbergs recept men har i mer av allt, Samt kalv och oxfond är ett måste.

Den blir godast om den görs dagen innan och riktigt får koka ihop och bli så där mör och fin.

Ha en fin onsdag!

  1. Annika skriver:

    Äääälskar boeuf! Dottern och jag var i Götet två dagar på lovet och det hotellet kan INTE laga mat så vi önskade oss just en bouef till vi kom hem.
    Sen åt jag det i dagarna fyra till lunch också.

  2. Lydia skriver:

    Mums!
    Men använder du verkligen Bourgogne vin i?

    1. Jag tar det rödvinet som vi har hemma för tillfället, brukar ha en box för matlagning. Kram S

  3. Bästa grytan, enig.☺️

Lämna ett svar till Annika Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..