Trender från Formex

Igår öppnade alltså Formex, den största mötesplatsen för nordisk inredningsdesign och jag var självklart på plats! Dels för att spana in olika trender men även för att träffa potentiella samarbetspartners, hälsa på PR-byråerna och kunder. Största trenden som nästan var genomgående i varje monter var: torkade blommor (en trend som fortsätter) och färgpaletten var övervägande: beige, grå (alla nyanser), smutsrosa och blått samt ljust rostfärgat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag och Ceannis där vår duktiga vän Andrea pratade om ett samarbete hon gjort tillsammans med dem. Inspirerande och kul att lyssna på och extra roligt när det är ens vänner som är grymma på det de gör, eller hur?

En monter som skiljde sig åt var BYON här fanns inredning i regnbågens alla färger!

Stor kram Sus

 

  1. Hej Susanne, så härliga inspirerande bilder. Den första bilden med en bordsdukning med tygservetter i ljust rost, med blommor i gult, rost, orange. Vilken leverantör är detta? Letar efter tygservetter i ljust rost.
    Bästa hälsningar, Birgitta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..