Tack & hejdå DV!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Årets finaste dag idag spenderade vi i Kungsängen och Januaricupen i fotboll med Tom. Från 12-17 satt vi och hejade på laget.

Vi började dock dagen med en rolig padel match och nu har vi anmält oss till vår första riktiga tävling….haha! Spännande, och lite utanför min comfort zone måste jag säga.

Den här outfiten bar jag i torsdags när jag mötte upp Emma för lite outfit plåtning och catch up med lunch på Taverna Brillo. Tröjan fick mycket uppmärksamhet & den är från Zara (finns på rea nu), även byxorna är Zara, bootsen är H& M, brillorna Chimi & lät lyfta min gamla Balenciaga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter lite mer än 4 år är det dags för mig att säga Tack & Adjö till Damernas Värld. Nytt decennium & nya utmaningar väntar.

Jag har bloggstopp under morgondagen & sedan hoppas jag att överföringen är klar. Teknik brukar ju ta lite tid och när en 7 år gammal blogg ska importeras över till annan domän kanske det tar lite tid. Men det ska nog gå Jag litar på Bonnier.

Jag kommer skriva mer i min nya blogg men vill passa på att säga att ni är de trevligaste, lojalaste, roligaste & bästa följarna man kan ha!!! Utan er hade jag nog inte fortsatt men med tanke på hur grymma ni är så ska det bli med glädje jag bloggar under egen domän: susannehistrup.se

Lägg gärna till susannehistrup.se till era favoriter redan nu och följ gärna med på mina nya äventyr! Mode, inredning, matlagning & resor.

Kika även in på min instagram: @susannehistrup för där uppdatera jag även dagligen!

Stort TACK för allt & med förhoppning att vi ses på nya adressen!

Kram Sus

  1. Ser fram emot dina nya idéer o tips!!!!! Grattis o lycka till! Kommer med glädje o nyfikenhet att följa dina fina idéer och tips! Mode,inköpsställen,matrecept, tips o idéer om dukningar, inredning mm mm!!!!! Så kul🌺🌟☘️🎉💕🥰

  2. Alicia skriver:

    Jag följer dig lycka till

  3. Lycka till, Sus! New places, new inspiration, same heart and soul.
    Såklart jag hänger med dig!

  4. Kajsa skriver:

    Självklart hänger jag med! Också trogen läsare sen Chic. Ser verkligen fram emot att du kan ta ut svängarna på din egen portal!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..