Pasta!

Hej på er! Hoppas allt är bra med er och jag ser att en hel del redan har hittat hit, SÅ kul! TACK!

Uppdatering: Tydligen kommer inte bilderna med i inlägget samt kommentarerna. Ska höra med teknik asap!

Jag lagade en krämig salsicciapasta häromdagen som alla i familjen gillar och jag tänkte dela med mig av den här. Jag lagar ju sällan efter recept men ger er på ett ungefär vad jag har i 🙂

Stek korven (som finns att köpa som färs, annars ta ur färsen ur korvskinnet) i smör, när den fått färg, i med lök, vitlök, salt, vitpeppar och rör om. I med kalvfond, marsala vin, en skvätt sherry (för att den stod vid grytan), tror även jag tog en skvätt vittvin. Låt puttra ihop. I med matlagningsgrädde, lite tomatpurè  eller lite krossade tomater i, och puttra. I med timjan och salvia och en sked senap. Rör om. Smaka av. Mer vitpeppar, lite salt kanske. Låt härligheten puttra på låg värme så smakerna gifter sig. Koka pasta och när den är klar, blanda ihop allt och toppa med parmesan. Avsluta med ett varv med svartpepparkvarnen. Njut!

Kram Sus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..