Skönhet, sallad och sjukstuga

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej och hå så skönt, det verkar som bloggen funkar! Pjuu! Alltid jobbigt med teknikstrul eller hur? Man känner sig så hjälplös tycker jag men Daniel och co har varit till  stor hjälp, så TACK!

Började morgonen hos Babor i deras eleganta flagship store för att bl a höra om deras nya produktlanseringar som Brightening Intense för hud med ojämn och oregelbunden pigmentering. Sedan visade de deras kommande påskägg  sprängfylld med ampuller för en 14 dagars kur. Hur härligt?! Satt med mina vänner Andrea och Valerie så det blev en bra start på en ganska stressig morgon.

img_5314 (1)

Såg att Lyko rear ut mängder av varor ( upp till 80% off) och hittade där förra årets påskägg som dessutom är SJUKT snyggt, zigzag Missoni style till min stora glädje….hihi! Spana in det här (45% rabatt).

Sedan skulle jag vidare till ett spännande möte men det blev flyttat till imorgon så jag köpte med mig en sallad och begav mig hem till lilla sjuklingen Tom.

Salladen på bilden kommer från Taverna Brillo.

Inlägget innehåller köplänkar.

 

  1. Vad härligt att du gillar nya bloggen!
    Kram Charlotta/Bonnier

    1. Charlotta, Ja det här känns SÅ kul! En nytänding! Kram Sus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..