Söndagsutflykt

Vi åkte in till Judiska museet som ligger i gamla stan med barnen för att visa dem och för att det imorgon är  förintelsens minnesdag & den internationella minnesdagen för förintelsens alla offer. Minnesdagen är till för alla som bekämpar  intolerans, främlingsfientlighet, rasism och antisemitism. Viktigt att visa barnen världens historia.

Efteråt gick vi till Pastis, världens mysigaste och minsta bistro mitt i gamla  stan.

Vi beställde in klassiska rätter  som  Steak Minute, sniglar, chevre chaud och löksoppa.

Alltså, HUR fin bild på  Tom? Ångrade att jag inte tog min ”dagens outfit” i samma mysiga gränd….haha!

Mina älsklingar. Livets bästa.

Casual sunday körde jag på. Sneakers, jeans och polotröja.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..