ANNONS

Stockholm Design Week

/

Img 2798.jpg
Img 2801.jpg
Img 2783.jpg

Nu har Stockholm Design Week dragit igång och jag kickade igång veckan med en presslunch för Hästen X Bernadotte Kylberg då de lanserar sovrumsmöbler tillsammans. Grafiska och abstrakta för att hylla den ikoniska blårutan som är Hästens signum. Väldigt snyggt!

Det var duktiga Grand Relations & Baba C som bjudit in och det var i nyrenoverade Centralposthuset.

Img 2795.jpg

Så den här veckan är det fullrulle med olika pressevents, lanseringar, möten med mera och ikväll är det ELLE Decorations Awards och jag ska möte upp Frida för lite mat innan, mysigt att hinna prata lite på tu man hand!

Ha en fin måndag!

0
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00