Outfit

5A1A8379 (kopia)
5A1A8400 (kopia)

Hej på er! Hur har helgen varit? Vår har varit lugn & skön. I fredags var vi hemma & jag lagade ju italienska köttbullar och till det drack vi vårt favoritvin Tignanello. Sedan hängde vi framför tvn. Började lördagen med padel och sedan var det Mama Mia the Party som vi fått biljetter av min mamma. Den var helt okej men inte SÅ bra som alla säger tycker jag. Okej men inte direkt mer. Efter tog vi ett glas vin på Riche och avslutade dagen med sushi & pizza framför Mello.

Idag började vi morgonen med scones & familjefrulle. Älskar att sitta länge med familjen, kaffe & tidningen. Bästa.

Idag har jag förberett lite inför en inspelning & plåtning som är imorgon.

5A1A8376 (kopia)

Bilder: Lisa Höök

 1. Annika skriver:

  Jag kommer in på bloggen via telefonen men inte på datorn. Samma med flera av dina kollegor på domänen. Vad kan behöva göras då?

  1. Annika, funkar det nu? Bett teknik kolla på det 🙂

   1. Annika skriver:

    Nix, via dator hamnar jag på en startsida och det gäller fortfarande några av de andra också.

 2. Så snyggt – svart o beige 👌
  Mamma Mia the party funkar kanske bäst på kvällen? Jag har jag sett både med kompisar o med personal , men alla ggr på kvällen .kul o bra underhållning som alltid slutade med att alla dansade Sen är ju så klart tycke o smak olika

  1. Caoline, Vi sa just det efter, att middagsshowen nog är bättre än lunchsittningen. Mer ös skulle jag tro. Jag ahde så enormt höga förväntningar 🙂
   Kram Sus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..