För mogen hy!

5A1A7698 (kopia)

När finaste Frida bjuder in till en frukost på Rutabaga med Filorga, ja då tackar man självklart JA direkt.

En intim och mysig frukost där man fick ta med sig en kär gäst, jag tog med underbara Johanna (som driver bloggen Modemamma).

5A1A7950 (kopia)
5A1A8199 (kopia)
5A1A8353 (kopia)

Ursäkta, vilken FIN bild på två av mina absoluta favoriter – SÅ glad för deras vänskap måste jag säga och vi har ju blivit kära vänner i vuxen ålder, vilket känns så fint.

Jag, Johanna och värdinnan.

5A1A8182 (kopia)

5A1A8141 (kopia)
5A1A8125 (kopia)
5A1A7903 (kopia)
5A1A7718 (kopia)

Den här serien är för oss med lite mognare hy så jag hoppas att den  ska passa mig som handen i handsken….hehe! Gillar ju deras produkter skarpt sedan tidigare och hör bara lovord från Frida och även hennes fina mamma Ulla som är använder Filorga troget sedan fler flera år.

TACK för en inspirerande och mysig frukost!

Bilder: Lisa Höök

  1. Tina skriver:

    Varför är det så viktigt att betona att bjudningarna du går på är ”intima”? Det verkar lite som klubben för inbördes beundran… Vill inte Filorga att du ska berätta mer utförligt för dina följare om deras produkter, eller är de nöjda bara du börjar använda produkterna?

    1. Tina, Ledsen att missat din kommentar. Jo i det här fallet var vifå som var inbjudna och man fick ta med sig en gäst som sin bästis, mamma, svärmor osv, därför skrev jag att det var en intim inbjudan. Självklart önskar Filorga (gäller alla märken) att man dels börjar använda produkterna och att man kanske skriver om dem om jag gillar dem eller ej. Men då det inte är betalda samarbeten utan pressevent så är det upp till var och en att skriva vad de vill om produkterna.

  2. Tack för att du kom! Älskar att få ha sånna här mornar i det man jobb man gör, så lyxigt på samma gång. puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..