Glitter bonanza

Hej på er! Det är ingen hemlighet att jag gillar smycken & accessoarer eller hur? Så därför vill jag passa på att tipsa lite om nyheterna hos favoriten Glitter. Prisvärda och helt enkelt vansinnigt snygga smycken & accessoarer. Utbudet är stort och det  finns någonting för alla, så bra!

HUR snygga är inte örhängena på första bilden?! Som en dröm. Mina döttrar smyger gärna in och  ”lånar” saker från mitt smyckeskrin och stjärnan och månen är Amandas favoriter. Köpte faktiskt ett par till  henne så att jag skulle få ha  mina i  fred….haha! Såg att just det här paret verkar vara slut men finns de här.

Örhängen nedanför har jag fått så mycket komplimanger för och visst är de coola?! Finns även i silver.

5A1A8376 (kopia)

Strass är alltid kul tycker jag och behöver verkligen inte kosta skjortan, de här ligger på 159 kr.

Chunky armband,  finns även som halsband. Snyggt att bära till en vitskjorta eller  har utanpå en  svart polotröja tex. Just nu är jag lite extra förtjust i de här hoopsen som är lite borstade, finns i guld och  silver. Jag har guld.

325503663000_2_1

Nu  till lite mer kitschiga smycken, snyggt med ormarna eller variera och ha orm i det ena örat och det mindre i det andra.

Som sagt, SÅ mycket fint!

Kram Sus

Inlägget innehåller köplänkar!

  1. Grattis till din blogg,super 🙂
    Vilket märke är det på dina solisar? Snygga

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..