Middagstips!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Något som är lätt att laga och väldigt gott är kyckling i  ugn. Jag lägger smör, färska kryddor och citron under skinnet och sedan har jag citron, äpple, lök som jag fyller dem med. Runt om lägger jag palsternacka, morötter, lite vitt vin, smular buljongtärning, olivolja och  resten av de färska kryddorna. Avslutar med att smälta  lite smör och har soya i som  jag penslar över. Salt och vitpeppar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lagade  en god sås till och serverade  allt med sallad, sås och en god grönsallad. Lätt som en plätt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Just hemkommen från Bloppis och för min del gick helt okej. Ska se hur mycket  det blev som jag skänker till Barncancerfonden  och resten lämnar jag av på Stadsmissionen imorgon!

Nu landa i soffan lite för att  snart åka och hämta Tilda på dans i stan.

 

  1. Pia skriver:

    Ser jättegott ut!!!

  2. Bara ok bloppis, så synd! För långt att ta sig dit, annars hade jag nog handlat 🙂
    Ha det bra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..