Happy Valentine’s day!

9206e791 8bd9 40f1 b788 7cb2c9bc3134.jpg
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glad alla hjärtans dag på er ALLA underbara! Ni är alla så välförtjänta av en bamsekram och ett fång blommor – Så glad över all pepp, support, härliga och hjärtliga kommentarer och bara i allmänhet ert fina stöd och sätt att vara. Inte bara mot mig utan även mot varandra i kommentarsfältet!

Imorse dukade jag såklart för familjen och det gick i vitt, rosa och rött. De brukar ju få en litet present var så även idag men imorse la ja ut presenterna på bordet då de matchade dukningen perfekt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Img 3413.jpg
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Img 3414.jpg
Sugrören var sedan förra året , den som spar hon har. Och jag har en påse med Valentines pynt som jag återanvänder och ibland adderar  jag någon grej. Eller två.

Sugrör – Lagerhaus, Servetter – Svenskt Tenn, Skålar – Bruka Design, Rosor – Willy’s, Hjärtformade macarons – ICA Sabis, Olika härliga produkter från Soap & Glory (såg att de hade 20 % off nu)  och hårprodukter  från  Maria Nila till pojkarna.

Kram på er!

Inlägget innehåller  köplänk.

  1. anette skriver:

    Jättefint! Vilken mysig överraskning det måste vara varje gång för den övriga familjen.

  2. Alltså vilken supermysig mamma du är som tar alla tillfällen i akt för att fira o göra det där lilla extra för familjen 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

  3. Elin skriver:

    Så himla fint!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..