Orange & black

Finns inget dåligt väder. Sa ingen någonsin som är på semester…..haha!

Vräkt ner idag vilket onekligen behövs i backarna måste jag säga. Jag körde ett par åk men tog sedan en paus medan killarna drog ett par varv. Dålig sikt är ingenting för mig, blir lite rädd och stel och då hjälper det inte att underlaget är puder. Imorgon väntar snö men inte samma mängder, tack och lov!

Byxor – Helly Hansen, Jacka – JLindeberg , tröja – Soft Goat, mössa – märke okänt.

  1. Ja det är kanske bra att inse sina begränsningar ibland. Blir man rädd och stel så är ju risken stor att man trillar och gör sig illa. Och paus kan ju vara underbart om stället och sällskapet är mysigt!

    Men – handen på hjärtat – strålande sol är bättre :):)
    Kram
    Karin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..