Busenkelt

En inställd middag är också en middag!

Vi skulle haft kära vänner över på middag men då de var förkylda (och ta i trä ingen av oss sex är det) så valde vi att flytta fram middagen. Jag vill ta det säkra före det osäkra helt enkelt.

Johan & jag tog en glas Champagne under tiden vi lagade middag. Lagade en busenkel rätt som kommer här:

Välj era favorit pastakuddar, koka upp. Vid sidan bryn körsbärstomater i lite olja och ta på salt och en skvätt sherryvinäger. Smält smör samtidig.

När pastan är klar, häll över smöret, toppa med salvia, parmesan, tomaterna & dra ett varv med pepparkvarnen.

Vid sidan servera prosciutto/salami till och en god sallad.

Då allt är inställt nästa vecka utom ett möte tror jag så ska jag rensa garderoberna, tänkte fota mer inredning så ni får titta in hos oss, och pyssla med lite annat. Barnens skola är öppen så alla kommer gå nästa vecka.

Jobbar ni hemifrån eller är ni på jobbet?

 1. Ja ibland är det enkla det bästa !👍😋
  Ja usch denna Corona – många planer blir ändrade fester , evenemang , konserten i juni och vår årliga höstresa till Spanien hur kommer det att bli ??? Och ändå är ju det viktigaste hälsan . Oro för nära o kära som har underliggande sjukdomar . . 😱
  Fint att följa dig som speglar allas vår oro o samtidigt måste ju livet fortsätta – roligt att få ta del av din inredning o gärna vill jag också höra om vårens mode

 2. Annika skriver:

  Skolplikt för dottern och vi är på kontoret. Vi är friska och lever på till något ändras. Hade middag hemma i lördags. Inte orolig för hälsan för egen del men tänker självklart på andra.

 3. Så bra recept, tusen tack! Detta ska jag göra nästa helg. För ganska längesedan gjorde jag din kyckling. Den var jättegod.
  Du inspirerar på många sätt.
  Javisst är det oroligt och obehagligt. Detta kommer att påverka oss på många plan! Arbetet fortsätter men hel del på distans.
  Tusen tack, kram Gunilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..