Frukost

Äggröra, skinka, tomat & kaffe. Och en trånande Sigge. Välkommen måndag!

Som sagt, skulle ju gått en kurs som är inställd och således har jag inget inbokat idag eller imorgon. Även resten av veckan är rensad & allt avbokat & inställt.

Kram på er!

  1. Bic skriver:

    Hej,
    Läser din blogg då och då och gillar verkligen alla tips och länkar. Både recept och kläder & smycken. Men en sak, när jag klickar på en länk till exempelvis en tröja och sen vill tillbaks till din blogg, då går det inte. Har provat flera webbläsare. Om jag sedan har läst ett par sidor av din blogg så måste jag då börja om från början. Det gör att jag drar mig för att klicka på länkar och även för att läsa bloggen. Går denna bugg att fixa på något sätt?
    Vänliga hälsningar, Bic

    1. Bic, tack snälla! Ska genast kolla upp det för att det låter inte bra! Kram Sus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..