Lunch & middagstips

När man spenderar mesta tiden hemma blir det tyvärr inte så många fina outfits men däremot en hel del matlagning 🙂

Idag på lunchen slängde jag ihop en grekisk sallad med paprika, feta, gurka, tomat, färsk timjan, rödlök och spritsade på en vinegrette. Hade inga oliver annars hade jag toppat med det.

Igår gjorde jag två olika smaker på laxen, en med citronsås & en med teriyaki. Hade en hel färsk laxsida som jag delade. Ena hälften marinerades med teriyaki och sesamfrön & den andra körde jag med en färdig citronsås som jag piffade till med vittvin, en skvätt grädde, & fiskfond.

Serverade brysselkål som jag stekt i smör och vitlök och ris till.

Kram Sus

 1. Anette skriver:

  Bor i Tyskland och vi har snart utegangförbud. Att inte kunna röra sig fritt, det är en hemsk känsla. Det blir att laga och baka gott och försöka att vara lycklig över hälsan och varandra. Dina fina bilder piggar alltid upp. Kram!

 2. Ser verkligen jättegott ut, båda rätterna.

  Vårt företag rullar som vanligt, men stämningen är ju minst sagt konstig.

  Piggar upp mig med lite personal-glam, klippning, färg på naglarna, blommig skjorta och läppstift. Man får göra vad man kan.

  KramKramKram
  Karin

  1. Karin, heja dig! Man får pigga upp sig så gott det går!

   För mig är ALLT inställt, både kurs, events, möten, samarbeten, osv. Rensat fram till april mer eller mindre . Oerhört konstigt. Vi håller oss hemma.

   kram Sus

 3. Vad gott det ser ut! Har en pastasallad som snart ska ätas, mums!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..