Pastellfärger

Ingen revolution kanske att pasteller är återkommande varje vår & sommar – jag som älskar färg bugar & bockar!

Min lila tröja är från Soft Goat och köptes förra året men de har många finfina alternativ i butik/online nu. Som den här i peach smoothie (bara namnet låter lockande eller hur?) eller den här koftan i dream blue , eller den här v-ringade tröjan i powder pink eller den här t-shirten i sunshine gult, slutligen min favorit (har den i creme) boyfriend turtle neck i färgen lagoon

Jag har köpt byxorna på The Outnet, där jag köper de flesta av min Missoni plagg.

Inlägget innehåller köplänkar. 

  1. X skriver:

    Jag blir så himla glad för alla vårtips nu när världen är på ända. Jag drömmer mig bort tills när detta är över och jag kan klä på mig en pastelltröja och gå ut i solen. Fortsätt är du snäll!

    1. X, eller hur?! TACK! Så svårt att veta vad man ska fylla bloggen med men har förstått att ni läsare ändå vill att jag fortsätter med olika typer av inspiration som en paus i allt elände. Kram Sus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..